Restoran Montanaro

by Toni Zorić

Hotel MontaNaro nalazi se u podnožju planine Velež, jedne od najljepših planina u istočnoj Hercegovini, istočno od grada Mostara i rijeke Neretve.

Udaljenost hotela od samog centra grada Mostara je 22 kilometra. Hotel se nalazi u selu Podvelež na nadmorskoj visini od 750m. Hotel je okružen samom prirodom tako da svi naši gosti mogu da uživaju u nepreglednim ljepotama Podveležja.

Sve sobe imaju pogled na prelijepe krajolike Podveležja. Hotel MontaNaro je nastao sa osnovnom idejom, da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog Smještaja, preko vrhunske domaće kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti potpun ugođaj. U ponudi su brojne aktivnosti za sve goste. Porodični odmori zauzimaju posebno mjesto u ponudi. Za najmlađe u ponudi je igraonica na otvorenom, smještena ispred samog hotela.

Udoban smještaj

Hotel MontaNaro u ponudi ima 7 soba koje garantuju komfor i udobnost. Na raspolaganju ćete imati internet pristup, LCD TV, kao i sef za čuvanje vaših dragocjenosti. Standardna soba može imati bračni ili odvojene krevete, u zavisnosti od vaših želja.

Odmor i relaksacija

Gosti mogu uživati u udobnom smještaju i ukusnim lokalnim kulinarskim specijalitetima, kao i različitim aktivnostima koje omogućava prekrasna okolina: alpinizmom, trekkingom, posjetom selima, učestvovnjem na seminarima i na radionicama i mnogim drugim.

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)