Hercegovina Bike organizirala i drugu biciklijadu Djeda Božićnjaka

by admin
djedabozicnjakaU povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” treću je godinu zaredom u Mostaru organizirao biciklijadu Djeda Božićnjaka/Mrazova. 
 Kao prethodne dvije godine, Djeda Božićnjaci/Mrazevi najmlađim su građanima Mostara, koji su se zatekli na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.
 Start i završetak biciklijade bio je ispred tržnog centra Mepas Mall, gdje je ujedno bilo upriličeno druženje na kojem je bilo 50-tak Djeda Božićnjaka/Mrazeva  i to uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese, a Mostarci su vidjeli i Djeda Božićnjake kako se snalaze na klizaljkama
– Želja nam je bila da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najmlađe građane Mostara, ali i Hercegovine – rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.
Djeda Božinjaci su nakon biciklijade posjetili štand kod Španjolskog trga na kojem se, prodajom palaćinka, skupljala pomoć za djecu s posebnim potrebama.

You may also like