+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Biciklistički klub Široki

Biciklistički klub Široki iz Širokog Brijega osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Širokom Brijegu i Županiji Zapadnohercegovačkoj. Adresa kluba je Fra.Valentina Zovke 12, Široki Brijeg, Bosnia i Herzegovina.
Read More
25
feb
Biciklistički klub Optimized Bike osnivan je u 2022 godini s ciljem razvoja biciklizma u gradu Čapljini. Klub se nalazi na adresi Trebižat bb; Čapljina.
Read More
Biciklistički klub Grude iz Gruda osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Grudama i Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Read More
Biciklistički klub Brotnjo iz Čitluka osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Čitluku i Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Adresa kluba je Broćanska 14A, Citluk, Bosnia and Herzegovina.
Read More
Hrvatski biciklistički klub Drinovci iz Drinovaca osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Drinovcima i Županiji Zapadnohercegovačkoj. Adresa kluba je Središte bb, 88344 Drinovci, Bosna i Herzegovina.
Read More
Biciklistički klub Tomislav iz Tomislavgrada osnivan je s ciljem # i sjevernoj Hercegovini. Adresa kluba je Mijata Tomića bb, Tomislavgrad, Bosna i Herzegovina.
Read More
Biciklistički klub Čapljina osnovan je 2019. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja biciklizma. Sukladno ciljevima kluba, klub djeluje na području sporta – biciklizam. Klub je samostalan u ostvarivanju svojih ciljeva. Djelatnosti kluba su: planiranje rada i razvitka biciklističkog sporta organiziranje i provođenje treninga članova radi pripreme za natjecanja, poduka i trening članova kluba, organiziranje...
Read More
Biciklistički klub Ljubuški iz Ljubuškog osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Ljubuškom i Županiji Zapadnohercegovačkoj. Adresa kluba je Zrinsko Frankopanska bb, Ljubuški, Bosna i Hercegovina.
Read More
Biciklistički klub „Hercegovac“ Bileća osnovan je 27.09.2021. i trenutno broji 22 člana. Klub organizuje rekreativne vožnje na širem području Bileće, Hercegovine i Crne Gore, a takođe klub se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, gdje ostvaruje zapažene rezultate i osvaja medalje. Takođe, klub je organizator i biciklijade Ćirovom prugom od Trebinja do Bileće. Cilj...
Read More
Biciklistički klub Vučji Zub iz Trebinja osnivan je s ciljem razvoja biciklizma u Trebinju i Isročnoj Hercegovini (Republika Srpska). Adresa kluba je Stari grad, Trebinje, Bosna i Herzegovina.
Read More
1 2

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

NAŠE REFERENCE: projekti zbog kojih smo ponosni

Proceed Booking