+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Ljubuški Outdoor Festival

Biciklistički klub Ljubuški

Ljubuški Outdoor Festival

114 114 ljudi pogledalo je ovaj događaj.

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

U sklopu LJOF-a organiziraju se dvije biciklističke utrke i to:

  • BICIKLISTIČKA UTRKA MARA 21.1K
    Mara voli laganu prpu i asfalt i ne obožava baš uspone. Imajući to na umu, utrka od slapa do slapa za Maru je sa minimalnom elevacijom od 92m. Teren je mješavina asfalta i finog makadamskog nasipa.
    Lagan teren koji pruža „MARA“ će biciklistima pružiti nezaboravne užitke dok se voze uz Trebižat, kroz Ljubuški do vodopada Kravica.
  • BICIKLISTIČKA UTRKA STIPE 40K
    Stipe je Mari jako dobar prijatelj pa joj pravi društvo nekih par kilometara. Polazi sa slapova Koćuša i vozi asfaltom 600m te se spušta na poljski put gdje nakon 1.km prelazi magistralu uz oprez i uključuje se na naš nasip – „bajer“ i ide nizvodno. Ali naš Stipe je malo ćudljiv i na 7.km napušta Maru i vozi svoju utrku.
    Uzbudljivost koju pruža staza „STIPE“ se krije u atraktivnom i zahtjevnom terenu brda Butorovice u kojem će svi natjecatelji iskusiti prekrasne i uzbudljive trenutke.

Više informacija potražite na Službenoj web stranici LJOF-a (link).

Za registraciju za ovaj događaj posjetite sljedeći URL: https://gb3timing.com/dogadjaj/ljubuski-outdoor-festival-2023/ →

 

Datum i vrijeme

26-05-2024 / 11:30 do
26-05-2024 / 01:30
 

Lokacija

 

Vrste događaja

Podijeli s prijateljima

POKROVITELJ UDRUGE: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

POKROVITELJ UDRUGE: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking