+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Jaffa plantaže u srcu Hercegovine

U historijski važnom i rado posjećenom Blagaju, svoja vrata za goste je otvorila porodična firma Jaffa-Komerc d.o.o. Za sve posjetitelje je na raspolaganju 80 ha plataže koja se može obići Jaffa vozićem ili u šetnji uz pratnju vodiča, pored je i dječije igralište, WC, parking. Na raspolaganju je i ljetna bašta u kojoj se nude tradicionalni mediteranski napitci iz vlastite proizvodnje, svježe ubrano voće i povrće, ali i domaći proizvodi od voća i povrća.

TURISTIČKO-EDUKATIVNE TURE

– Turističko – obrazovna tura “Upoznaj Jaffa plantaže” ima za cilj upoznati posjetitelje sa uzgojem voća, te pružiti dodatne informacije o specifičnim sortama. Za potpun ugođaj, tu je i Jaffa vozić koji vam pomaže da lakše obiđete plantaže zu pratnju vodiča. Trajanje ture: 45 min.

– Pored mogućnosti razvoja sadržaja i plana posjete po vašim potrebama, razvili smo program stručne posjete “Jaffa voćne kulture”. Ova tura je idealna za studente, nastavnike i zaljubljenike u voćarstvo. Trajanje ture: 2 sata

– Jaffa istraživači je tura namijenjena đacima i djeci koju učimo da vole našu okolinu. Na zanimljiv način, Jaffa vozićem, obilazimo plantaže i govorimo o kulturama, te posjećujemo vozni park poljoprivrednih mašina koje nam pomažu u radu. Tranje ture: 1h:30min.

Radno vrijeme: svaki dan od 07:00-19:00

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

Stari grad Vidoški
20. Novembra 2023.0
Stećci u Ljubuškom
20. Novembra 2023.0
Počitelj
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking