+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine posebni partner Continental Blidinje BIKE Festivala

S ponosom objavljujemo da je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine postao posebni partner Continental Blidinje BIKE Festivala, najvećeg biciklističkog festivala u našoj zemlji. Ova važna suradnja dodatno će doprinijeti značaju i uspjehu festivala, koji se održava u prekrasnom Parku prirode Blidinje od 12. do 14. srpnja 2024. godine.

Continental Blidinje BIKE Festival, koji okuplja profesionalne i amaterske bicikliste, dijecu, rekreativce i cijele obitelji prepoznat je kao ključni događaj za promociju sporta, turizma i očuvanja prirode u Bosni i Hercegovini. Partnerstvo s Olimpijskim komitetom BiH omogućit će dodatnu podršku u organizaciji i promociji festivala te će doprinijeti daljnjem razvoju biciklizma kao sporta u našoj zemlji.

Ova suradnja s Olimpijskim komitetom Bosne i Hercegovine velika je čast i priznanje za naš festival. Uvjereni smo da će njihova podrška dodatno podići razinu organizacije i kvalitete događaja, te omogućiti još veći uspjeh Continental Blidinje BIKE Festivala,” izjavio je Toni Zorić, predsjednik Udruge HerzegovinaBike, organizatora festivala.

Olimpijski komitet BiH prepoznao je važnost ovakvih manifestacija za promociju sportskih aktivnosti i zdravog načina života, te je s oduševljenjem prihvatio ulogu posebnog partnera. “Blidinje BIKE Festival je izvanredna prilika za promociju sporta i sportskih vrijednosti. Naš cilj je podržati ovakve događaje koji potiču mlade sportaše i sve građane na aktivan život i ljubav prema sportu i prirodi,” istaknuo je Akademik prof.dr Izet Rađo, predsjednik Olimpijskog komiteta BiH.

Ovogodišnji Continental Blidinje BIKE Festival uključivat će brojne aktivnosti, među kojima su UCI Class 1 maraton utrka, Balkansko prvenstvo u biciklizmu, razne rekreativne vožnje, kao i bogat popratni program za sve posjetitelje. Sudjelovanje Olimpijskog komiteta BiH kao posebnog partnera dodatno će obogatiti program i osigurati još veći odaziv sudionika i publike.

Pozivamo sve ljubitelje biciklizma, prirode i sporta da nam se pridruže na Continental Blidinje BIKE Festivalu i zajedno s nama uživaju u jedinstvenom doživljaju u srcu Parka prirode Blidinje.

Za više informacija o festivalu, programskim aktivnostima i prijavama posjetite našu službenu web stranicu www.bbf.ba.

Vidimo se na Blidinje BIKE Festivalu!

POKROVITELJ UDRUGE: CONTINENTAL TIRES

POKROVITELJ UDRUGE: SKODA APOLO MOSTAR

POKROVITELJ UDRUGE: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

POKROVITELJ UDRUGE: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking