+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Restoran “Ognjište” Trebinje

Restoran ”Ognjište” jedan je od simbola prelijepog Dučićevog Trebinja, čuven po svojoj bogatoj i šarolikoj ponudi raznovrsnih jela i pića kao i po srdačnom, domaćinskom dočeku svakog gosta. Nedavno redizajniran, ovaj gurmanski hram je prijatan kutak za porodična i prijateljska okupljanja, kao i za skupove poslovnih ljudi i sve druge vrste druženja i veselja. Okruženo mediteranskim zelenilom, ”Ognjište” se nalazi nedaleko od centra grada, uz raskrsnicu puteva Herceg Novi i Dubrovnik.

Ispred restorana od oko 600 kvadratnih metara, sa salama i dvema velikim terasama, nalazi se prostrani parking, lijepo uređen i čuvan. U kulinarskoj ponudi, među mnogim jelima, ističu se jagnjetina na ražnju i teletina ispod sača u čijem spremanju Hercegovci nemaju premca. Ljubiteljima dobre kapljice na raspolaganju su vina iz čuvenih i svjetski nagrađivanih trebinjskih vinarija, kao i domaće rakije, bezalkoholna i druga pića. Boravak u ‘Ognjištu” prijatnim i nezaboravnim svim gostima učiniće ljubaznost i uslužnost osoblja odabranog da potvrdi gostoprimstvo i gostoljubivost turistički atraktivnog Trebinja i Hercegovaca.

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Istočna Hercegovina/Republika Srpska

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

Mogorjelo – Rimska Villa Rustica
20. Novembra 2023.0
Konjic
20. Novembra 2023.0
Manastir u Žitomisliću
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking