+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Restoran Prestige

Iako je Hotel Mepas smješten u samom središtu Mostara, u blizini brojnih popularnih restorana, noćnih klubova i caffe barova, gosti Hotela Mepas mogu uživati u dodatnoj pogodnosti velikog izbora vrhunskih restorana i lounge barova koji se nalaze u sklopu samog Hotela i poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall.

Jedan od restorana kojeg bismo svakako izdvojili je Restoran Prestige. Slobodno se prepustite uživanju uz dobru večeru i piće, a nakon toga se odmorite u svojoj sobi ili Spa & Relax centru Hotela.

Restoran Prestige se nalazi na četvrtom katu Hotela Mepas i poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall. Prestige ide u korak sa globalnim trendovima i predstavlja vrhunski eno i gastro doživljaj. To je mjesto gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta, gdje se njeguje kreativna kuhinja, gdje svaki posjetitelj u ugodnom i elegantnom ambijentu uživa uz vrhunske specijalitete tradicionalne i internacionalne kuhinje. Na meniju se nalazi velik izbor jela od mesa, ribe, plodova mora, tjestenine, kao i maštovite salate, pizze i sendviče. U kuhinji se koriste samo svježe namirnice koje je odobrio mladi i inovativni kuhar, Mario Cvitković. Svako jelo je prožeto profinjenim i uravnoteženim okusima uz potpuno uživanje u skladu i savršenstvu svakog zalogaja i namirnice.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – subota: 09:00 – 23:00
Nedjelja: zatvoreno izuzev za organizirane događaje.

Hotel Mepas

RESTORAN PRESTIGE

U ugodnom i elegantnom ambijentu uživajte uz vrhunske specijalitete tradicionalne i internacionalne kuhinje. Na meniju se nalazi velik izbor jela od mesa, ribe, plodova mora, tjestenine, kao i maštovite salate, pizze i sendviče. U kuhinji se koriste samo svježe namirnice koje je odobrio mladi i inovativni kuhar, Mario Cvitković. 

Hotel Mepas

RESTORAN PRESTIGE

Svako jelo je prožeto profinjenim i uravnoteženim okusima uz potpuno uživanje u skladu i savršenstvu svakog zalogaja i namirnice. Slobodno se prepustite uživanju uz dobru večeru i piće, a naši djelatnici su tu da Vam pomognu kako bi Vaš boravak kod nas bio što ugodniji.

Restoran “Prestige” i Hotel “Mepas” potražite na društvenim mrežama

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

IZDVOJENE DESTINCIJE

Počitelj
20. Novembra 2023.0
Franjevačka galerija Široki Brijeg
20. Novembra 2023.0
Karađoz-begova džamija
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking