+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Vinarija „Anđelić“

Više od jednog vijeka, naša se porodica se bavi uzgojem vinove loze i preradom grožđa i to stogodišnje porodično iskustvo, uz svu posvećenost i predanost duboko ugrađeno je u temelje moderne vinarije Anđelić.

U stvaranju naših vina i danas učestvuju isključivo članovi porodice koji svojim stalnim usavršavanjem i nadasve ljubavlju postižu visok kvalitet, za što su dokaz brojne nagrade, ali i brojni zadovoljni kupci. U vinskom podrumu Anđelić nastaje vina od autohtonih hercegovačkih sorti, ali i onih internacionalnih. Sada imamo šest vrsta: Žilavka Anđelić, Vranac Anđelić, Lira, Žirado, Tribun i Mičevac barrique.

Proizvodni kapacitet vinskog podruma Anđelić je 150.000 litara vina godišnje. Vinarija je smještena u novoizgrađenom objektu namjenski koncipiranom za ovu djelatnost.

U ponudi su organizovane i individualne degustacije vina i prezentacija tehnologije izrade. Vinski podrum Anđelić lociran je na izlazu iz Trebinja u pravcu Nikšića, na obali rijeke Trebišnjice. Poseban doživljaj pruža predivan pogled na ostatke srednjovjekovnog grada Mičevca, hercegovačku Gračanicu, planinu Leotar  kao i na samu rijeku Trebišnjicu i njeno okruženje.

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Istočna Hercegovina/Republika Srpska

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

Jablanica
20. Novembra 2023.0
Vodopad Kravica
20. Novembra 2023.0
Stolac
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking