+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Biciklisti povezali Franjevački samostan na Humcu i Svetište Kraljice Mira u Međugorju

U suradnji Ureda za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke i Biciklističkog kluba Ljubuški, uz veliku podršku Franjevačkog Samostana sv. Ante na Humcu, protekli vikend uspješno je održana biciklistička tura posvećena kulturnoj ruti Franciscana. Događaj je dio šireg projekta Kulturna ruta Franciscana, koji je financiran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, a provode ga Ured za europske integracije Županije Zapadnohercegovačke i Razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA).

Biciklistička tura, koja je okupila zaljubljenike u biciklizam i ljubitelje kulturne baštine iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, povezala je Franjevački samostan na Humcu, sjajno kulturno i duhovno središte, s poznatim svetištem Kraljice Mira u Međugorju. Uz to, sudionici su imali priliku otkriti ljepotu prirode posjetom impozantnim slapovima Kravica.

Organizacija biciklističke ture predstavlja primjer uspješne suradnje između javnog sektora, lokalne zajednice i civilnog društva, s ciljem promocije kulturne baštine, turizma i sportskih aktivnosti. Franjevački Samostan sv. Ante na Humcu bio je gostoljubivi domaćin ovog događaja, pružajući podršku ideji povezivanja vjerskih, kulturnih i prirodnih atrakcija u ovom predivnom dijelu Hercegovine.

Leave a Reply

POKROVITELJ UDRUGE: CONTINENTAL TIRES

POKROVITELJ UDRUGE: SKODA APOLO MOSTAR

POKROVITELJ UDRUGE: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

POKROVITELJ UDRUGE: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking