+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba BECOME A MEMBER/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba BECOME A MEMBER/PARTNER

“Blidinje BIKE Festival” – Još malo vremena ostalo je zatvaranja ranih prijava

Park prirode Blidinje će i ovog ljeta biti domaćin velikih sportskih manifestacija namenjenih rekreativcima, cijelim obiteljima i onim profesionalnim biciklistima koji jure mjesto na postolju.

U pitanju je treće izdanje događaja “Blidinje BIKE Festival”, jedinstvene biciklističke manifestacije koja je okupila zaljubljenike u prirodu, rekreaciju, druženje, kao i sve one koji streme ka profesionalnom biciklizmu oko dobro poznate MTB utrke “XCM Herzegovina” koja se održava posljednjeg dana Festivala, odnosno u nedelju 25.7.2021 godine.

S druge strane manifestacija “Blidinje BIKE Festival” će se održavati od 23. do 25.07.2021 godine, uz pridržavanje svih propisanih mjera koje budu bile na snazi na dan održavanja događaja.

Prijave za sve zainteresovane sudionike su otvorene do dana održavanja događaja na ovom linku, a po nižoj cijeni od 30KM (15€) po sudioniku, odnosno ranije prijave otvorene su do 1. srpnja/jula 2021. Kasna prijava po cijeni od 40KM (20€) vrijedi do 24. srpnja/jula, dok na dan događaja možete kupiti ulaznicu po cijeni od 50KM, odnosno 25€.

Stoga požurite se i prijavite se još dana po najnižim cijenama – LINK.

RASPORED DOGAĐANJA

Petak 23.7.2021. – VIP prezentacija projekta “Blidinje BIKE Festival” svim sponzorima i prijateljima događaja, te druženje uz degustaciju domaće kuhinje u Hajdučkim vrletima Blidinje

Subota 24.7.2021. – Dan predviđen za rekreativce i cijele obitelji. Već od ranog jutra otvorene su prijave za rekreativnu biciklijadu, kao i za sutrašnju XCM Herzegovina utrku, a rekreativni događaj ili biciklijada “Stazom ‘Ajduka” započinje u 10:00h gdje će svi sudinici zajedno sa našim vodičem Antom Bagarićem obići neke od najljepših predjela Blidinja. Turistički obilazak i druženje za cijele obitelji možete rezervirati ovdje – LINK.

Već od 15:00h kreće jedna nova organizacija, a ti je dječja utrka, događaj oko kojeg smo svi uzbuđeni i sretni. Događaj je to za kojeg doista vlada velika zainteresiranost, a uključuje svu dječja Elitu i okorjele pedalaše u dobi do 10 i 11 godina. Prijave za dječiju utrku možete ispuniti ovdje – LINK.

Vrijeme od 17:30h do 20:00h predviđeno je za edukativne radionice i predavanja, a naši predavači i partneri ove godine su:

NOBEL – tvrtka koja je sinonim za čistu vodu i zdrav život.
Ivan Leženić – okorjeli kauboj koji već dulji niz godina organizira trail utrke, ovog puta prezentirati će nam svoj ČUT (Čvrsnica Ultra Trail) događaj koji se u mjesecu kolovozu/augustu održava u Parku prirode Blidinje.
Emir Vučijak – jedan od glavnih urednika i voditelja web stranice MTB.ba, predstaviti će nam svoj novi rekreativni projekat “Bike4Life387”.
Nedo Pinezić – turistički savjetnik koji je odrastao na otoku Krku u obitelji koja ima stogodišnju tradiciju pružanja usluga u turizmu. Poduzetnik je u turizmu od 1998. a danas sa savjetima pomaže običnim ljudima na unapređenju malih turističkih usluga.

Nakon predavanja, već od 20:00h za sve prisutne priredili smo party u Sky Baru.

Nedelja; 25.7.2021. – Događaj “XCM Herzegovina”, odnosno dan za profesionalne bicikliste, ali i sve one rekreativce koji strijeme ka sportskom biciklizmu i žele se okušati rame uz rame sa nekim najboljim bbiciklistima iz regije. Utrka je to zbog koje je Blidinje postao epicentar okupljanja ljubitelja biciklizma tijekom ljetnje sezone i ove godine okupiti će sudionike na novim stazama, koje će prolaziti novim dijelovima Parka prirode Blidinje. Prijave za događaj su otvorene već od ranih jutarnjih sati, a sama utrka starta u 10:00h. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, uz osiguran obrok za sve sudionike događaja.

Pored glavnih događaja, ovogodišnja manifestacija će obuhvatiti i EXPO sajam bicikala i opreme u centru restorana “Staza”, ali i brojne druge sadržaje, poput vožnje ski liftom do vrha staze gdje možete popiti kavicu sa najljepšim pogledom na Blidinje, te ćete moći iznajmiti bicikle, quadove ili čak rezervirati za sebe i obitelji jahanje na konjima.

Doista, i ove godine organizatori su pripremili nezaboravan vikend. Mnogo je razloga zašto ljeto treba provesti na planini, a kako odoleti pravom sportskom izazovu i ne upustiti se u avanture “Blidinje BIKE Festivala”?

Leave a Reply

PARTNER OF THE ASSOCIATION: CONTINENTAL TIRES

PARTNER OF THE ASSOCIATION: HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE d.d. MOSTAR

PARTNER OF THE ASSOCIATION: SKODA APOLO MOSTAR

PARTNER OF THE ASSOCIATION: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

PARTNER OF THE ASSOCIATION: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking