+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Blidinje BIKE Festival 2024.

Biciklistički klub Mostar, Udruga "HerzegovinaBike"

Blidinje BIKE Festival 2024.

693 693 ljudi pogledalo je ovaj događaj.

Blidinje Bike Festival jedinstveno je biciklističko iskustvo koje se tijekom vikenda u mjesecu srpnja organizira u Parku prirode Blidinje. U 2024. godini gledati ćemo 6 izdanje ovog festivala, a ove godine organizatori su događaj podigli par ljestvica više! Stoga i ne čudi činjenica da interes za sudjelovanje je najveći do sada.

U 2024 godini Blidinje BIKE Festival ulazi i kalendar Međunarodne biciklističke Federacije i postaje UCI događaj visoke UCI Class 1 kategorije. Također, u sklopu Blidinje BIKE Festivala u 2024 godini gledati ćemo i Balkansko prvenstvo na kojem će sportaši iz 12 zemalja Balkanske federacije da se bore za naslov Balkanskog prvaka.

GENERALNI POKROVITELJ DOGAĐAJA: Continental Tires

SREBRENI SPONZOR: HT Eronet
BRONČANI SPONZOR: Škoda Apolo
POKROVITELJI: Hercegovačko-neretvanska županija; Županija Zapadnohercegovačka, Hercegbosanska županija; Općina Posušje; Sportski savez Grada Mostara, Turistička zajednica HNŽ/K
SPONZORI: Fortuna Tours; Hajdučke Vrleti Blidinje; Visit Blidinje; Shift Brand Design – Mostar; Capriolo SC Mostar; Park prirode Blidinje; Satelit TBM; Satelit+

I doista, jedna od najboljih stvari u bilo kojem sportu ili strasti (OK, opsesiji) je dijeliti vrijeme s mnoštvom pojedinaca koji isto razmišljaju. Kada je u pitanju biciklistička zajednica, naravno, mreža je snažna i živa.

I dok društvene mreže znače da možemo biti povezani s kolegama koji su ludi za biciklom na pola svijeta daleko u bilo koje doba dana ili noći, nema ničeg boljeg od odlaska negdje u prirodu i druženja u stvarnom životu.

Promo video sa izdanja iz 2023 godine

Imajući to na umu, nastavljamo s organizacijom najvećeg i najboljeg biciklističkog festivala u Bosni i Hercegovini – Blidinje BIKE Festival. Od rekreativnih vožnji za cijele obitelji, edukativnih radionica, utrka za najmlađe bajkere, kao i profesionalne utrke na kraju dana (UCI Class 1 utrka + Balkansko prvenstvo), najnovije opreme do bicikala iz snova, sve do partija u kasne sate, ovdje ima nešto svakoga, kako za početnike, tako i iskusne vozače. Jedini problem ćete imati je odlučiti koju stazu maratona odabrati i koliko vaših kolega vodite sa sobom…

Tri dana u srpnju/julu, MTB biciklisti iz cijele regije okupljaju se u vikend događaju koji je prepun biciklističkih utrka, cool događaja, zabave, smijeha i guštanja u prirodi i domaćoj klopi.

Ukoliko ste zaljubljenik u život na dva kotača, zabavne događaje i dobre provode sa ekipom, Blidinje Bike Festival je nešto što morate učiniti!

Ovo su 3 dana koje jednostavno ne možete propustiti! Za više informacija posjetite službenu web stranicu www.bbf.ba kako biste saznali sve što trebate znati o Blidinje BIKE Festivalu.

Registracije na UCI C1 XCM Herzegovina možete napraviti OVDJE.

Registracije na biciklijadu “Stazom ‘Ajduka” možete napraviti OVDJE.

Za registraciju za ovaj događaj pošaljite svoje podatke e-poštom na xcmherzegovina@gmail.com

Prijavi se koristeći webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum i vrijeme

12-07-2024 / 10:00 do
14-07-2024 / 20:00
 

Vrste događaja

 
Watch video
 

Podijeli s prijateljima

POKROVITELJ UDRUGE: CONTINENTAL TIRES

POKROVITELJ UDRUGE: SKODA APOLO MOSTAR

POKROVITELJ UDRUGE: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

POKROVITELJ UDRUGE: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking