+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Samo mjesto Zavala uljepšava i stara željeznička stanica izgrađena davne 1901, rekonstruirana kao gostionica Zavala koja nudi  domaću gastronomsku ponudu gdje možete uživati u prekrasnom pogledu na Popovo polje, iznajmiti bicikl i provozati se starom željezničkom Ćirinom trasom revitaliziranoj za biciklizam ili prošetati lijepo uređenom šetnicom. Sama gostionica je dio „Bike Friendly Standard” programa koji dodatno privlači cikloturiste, te jača turističku ponudu samog mjesta nudeći i uslugu smještaja.

Kako smo već kazali Gostionica Zavala smještena je u novoobnovljenoj zgradi stare željezničke stanice koju je 1901. godine izgradila Austro Ugarska Monarhija. Danas je ona dio Ćirine biciklističke staze i pravo je mjesto za odmor biciklista. Neposredna blizina Vjetrenice, najpoznatije špilje u BiH, zadivljujući pogled, domaća hrana pripravljena od namirnica uzgojenih na okolnim seoskim domaćinstvima, vina i rakije iz našega kraja… samo su neki od razloga zašto preporučujemo posjetu ovom objektu.

Ovaj restoran danas čini nezaobilazno odredište turističke ponude općine Ravno. Nudimo veliki izbor jela ispod peke, raznovrsna jela na žaru kao i zaboravljena jela iz ovih krajeva. Uz jela pripremljena na tradicionalan način nudimo i veliki izbor vrhunskih vina, domaćih rakija i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Restoran raspolaže sa mjesta 50 mjesta unutar objekta i 120 na terasi.

Gostionica Zavala – Miran, opušten i ugodan ambijent, sa očaravajućim pogledom na Popovo polje

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Gostionica Zavala

SMJEŠTAJ

Moderno uređeni apartmani

Apartmani se sastoje od dnevne sobe, spavaće sobe i kupaonice, opremljeni klima uređajem, satelitskom televizijom, mini barom i osiguranim parkingom koji je pokriven video nadzorom.

Gostionica Zavala

GASTRO

Tradicionalna jela

Domaći kruh pečen ispod sača i uštipke, Domaće kravlje, kozje i ovčje sireve, domaći pršut, pancetu i kobasice, Kozletinu, janjetinu i teletinu pečenu ispod sača, Jela sa roštilja, Zelenu menestru i kiseli kupus sa suhim mesom (sezonski) te Domaće kolače

Gostionica “Zavala” potražite na društvenim mrežama

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

IZDVOJENE DESTINCIJE

Vodopad Kravica
20. Novembra 2023.0
Rijeka Trebižat
20. Novembra 2023.0
Tvrđava Herceg Stjepana
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking