+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Hotel Novitas Livno

Zadovoljstvo nam je predstaviti našeg VIP Člana – Hotel “Novitas”, tvrtku koja ima dugogodišnju tradiciju u predanom radu,odgovornosti i pristupu poslu.

Obiteljska tvrtka koja je do sada zaposlila dosta mladih ljudi,proširila djelatnost na hotelijerstvo i turizam i dala šansu za zapošljavanje mnogima iz Livna i okruženja. Hotel “Novitas” je domaća tvrtka, bez stranih investicija, koncipirana na trudu i radu, korektnom i poštenom odnosu  na zadovoljstvo svih uposlenih.

Hotel je otvoren 03.06.2017. i otvorena je za sve bicikliste, stoga ukoliko biciklirate u okolici Livna i trebate sigurno mjesto sa spavanje i degustaciju domaće hrane, ne tražite dalje.
Hotel “Novitas”, naša je preporuka!

Hotel Novitas

SMJEŠTAJ

U sklopu hotela Novitas gostima su na raspolaganju sobe na 2.katu i do njih se može dizalom ili stepenicama. Raspolažemo sa 40 smještajnih jedinica. Sobe su jednokrevetne,dvokrevetne i trokrevetne.

Sve sobe su suvremeno opremljene s prostranim kupaonama, klimatizirane, sadrže TV-ravni ekran/satelitski program/,WI-Fi, telefon, radni stol sa stolicom, garderobni ormar. U glavnoj zgradi sve sobe imaju hladnjak s mini-barom, u depandansi hotela sobe nemaju hladnjak s mini barom.

Hotel Novitas

GASTRO

Slijedeći moderne trendove, ponuda našeg restorana je bazirana na internacionalnoj i lokalnoj/domaćoj/kuhinji koja se dosta „naslanja“ na mediteransku kuhinju,što nije upitno zbog same blizine Dalmacije. Nismo zanemarili i  vegetarijansku kuhinju poštujući želje i navike naših gostiju.

U ponudi su  lagane juhe, razne vrste mesa pripremljene na različite načine, riba, mekušci, piletina, puretina, pizze, tjestenine, rižota, svježe salate, domaći kruh, peciva i ostalo.

Hotel “Novitas Livno” potražite na društvenim mrežama

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

IZDVOJENE DESTINCIJE

Konjic
20. Novembra 2023.0
Karađoz-begova džamija
20. Novembra 2023.0
Mostar
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking