+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Hotel Stanica Ravno

U osvit dvadesetog stoljeća Stanica Ravno dočekivala je putnike pruge Dubrovnik – Beč. Stoljeće kasnije, pozvani ste da provedete nezaboravan boravak u Ravnom na ovom nekadašnjem kolodvoru! Usred prekrasnog hercegovačkog krajolika, na dohvat ruke od špilje Vjetrenice, kraškog fenomena Popovo polje, mjesta Slano i dva UNESCO-va dragulja, Mostara i Dubrovnika, ovaj boutique hotel s restoranom i vinskim barom osvaja sve koji žele istražiti ovu čudesnu regiju.

Hotel

Naše ljubazno osoblje, mali broj soba i opuštena atmosfera zasigurno će učiniti da se osjećate kao kod kuće u ovom prostoru koji slavi svoju bogatu povijest željezničkog kolodvora. Naših pet soba i dva apartmana okupani su prirodnim svjetlom i elegantno su namješteni sa suvremenim dodirom.

Ako vas namame u potpuno opuštanje, samo otvorite prozore i uživajte u svježini i zelenilu Hercegovine. Dobar kao planinarenje!

Sobe:

  • 4 dvokrevetne sobe

Apartmani:

  • 1 apartman: 2+1 osoba
  • 1 apartman: 2+2 osobe

Restoran

Ljubav dolazi iz želuca, a posebno kada tradicionalni domaći specijaliteti stignu na stol. Kušajte pršut, sir iz miijeha te vješto pripremljenu peku i povrće na našoj prostranoj terasi u hladu vinove loze ili u zatvorenom prostoru, gdje do 20 gostiju može uživati u intimnoj atmosferi interijera restorana.

KAPACITET:

  • Vanjska terasa: do 100 osoba
  • Unutarnji prostor (restoran + wine bar): 65 osoba

Vinski bar

Dio podruma Stanice Ravno, ovaj nekadašnji zatvorski prostor još uvijek odjekuje tajanstvenošću. Njegovi zidovi od kamena, ukrašeni originalnim djelima austrijskih krivotvoraca, i interijer izrađen od povijesnih, tradicijskih materijala, prihvaćaju vaše zdravice, vinska otkrića i priče. U ovom podzemnom svijetu biranih regionalnih vina upoznajte dalmatinski plavac, ali i hercegovačku žilavku i blatinu, otkrivajući ovu regiju na licu mjesta. A možda i neke tajne.

  • Wine Bar kapacitet: 45 osoba

📞 +387 36 891 004
📞 +387 63 156 873
🌐 https://stanica-ravno.com/

Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)

Trebate brzu, bezbrižnu i provjerenu rezervaciju smještaja u Hercegovini? Prepustitie to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly smještajne kapacitete. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će smještaj po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

Rama (Ramsko jezero)
20. Novembra 2023.0
Badanj – paleolitsko nalazište
20. Novembra 2023.0
Karađoz-begova džamija
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking