+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Predstavljamo našeg VIP partnera M-BIKE SHOP, koji je tu sa nama u Bosni i Hercegovini sa više od 12 godina prisutnosti na tržištu bicikala, dijelova i biciklističke opreme. Osnovni cilj kompanije je zadovoljstvo kupaca koji će svoje potrebe i brigu iz domena biciklizma, skijanja i outdoora prepustiti našoj M-Bike Shop.

Ponuda se sastoji od bicikala odabranih proizvođača koji nude najbolji kvalitet za uloženi novac. U ponudi možete pronaći bicikla s garancijom od dvije godine uz besplatnu uslugu servisa za bicikla kupljena u jednoj od njihovih trgovina.

Prodaja prvenstveno ide na bicikla i opremu brendiranih proizvođača kao što su: Specialized Cube, Scott, Cross, Merida, Orbea, Wilier, Bianchi, Corelli, Polar, Shimano, SRAM, Rockshocks, Fox, Camelbak, Continental, Force, Salomon, Garmin, Bosch i drugi. Također, u njihovim radnjama možete uraditi profesionalno servisiranje bicikala kao i ski opreme.

Dugi niz godina u sklopu M-Bike Shop-a egzistira SKI shop koji nudi najširi asortiman skijaške opreme.

Kako skijanje postaje sve privlačnije, nastoje proširiti ponudu prateći najveće svjetske standarde. Njihovo educirano osoblje svake godine ide na europska skijališta kako bi testirali nove modele i usavršili svoje znanje. Ekipa stručnog i ljubaznog osoblja je prisutna svakodnevno u trgovinama da vam olakša i pomogne pri odabiru idelanih skija, pancerica, kaciga ili brila.

Najveći dio skijaške ponude čini francuski brend Salomon sa kojim su premium partneri, a sa svojim asortimanom jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih svjetskih brendova. Pored široke ponude za skijanje, iz godine u godinu sve je popularniji snowboard kutak.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na WebShop-u klikom na LINK ili direktno u poslovnicama u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Bijeljini.

Potrebno je napomenuti da je uz kvalitetnu prodaju prisutan i kvalitetan SKI servis. Tu su na samom početku podigli ljestvicu na najviši nivo sa najsavremenijim mašinama i vrhunskim repromaterijalom austrijskog proizvođača Wintersteiger.

Rezultat tome su stotine servisa i mnogo zadovoljnih mušterija oduševljenih kvalitetom usluge.

 I ljeti i zimi sa Vama, Vaš M-Bike Shop.

M-Bike Shop

BICIKLI

Prodajemo prvenstveno bicikla i opremu brendiranih proizvođača kao što su: Specialized Cube, Scott, Cross, Merida, Orbea, Wilier, Bianchi, Corelli, Polar, Shimano, SRAM, Rockshocks, Fox, Camelbak, Continental, Force, Salomon, Garmin, Bosch i drugi.

M-Bike Shop

SKIJANJE

Dugi niz godina u sklopu M-Bike Shop-a egzistira ski shop koji nudi najširi asortiman skijaške opreme.

Kako skijanje postaje sve privlačnije, širimo ponudu prateći najveće svjetske standarde. Naše edukovano osoblje svake godine ide na evropska skijališta kako bi testirali nove modele i usavršili svoje znanje.

M-Bike Shop potražite na društvenim mrežama

Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je ERO-Travel-1200-%C3%97-150-piks-1024x128.png

ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

IZDVOJENE DESTINCIJE

Grobnica Moshe Danona
20. Novembra 2023.0
Hutovo Blato
20. Novembra 2023.0
Čapljina
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking