+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Nakon Trebinja, Ćiro biciklijada dolazi u Mostar

Nedjelja; 07.04.2024 godine bio je u znaku biciklizma, outdoor aktivnosti za cijele obitelji i promocije Ćiro biciklisitčke staze, kao i cikloturističke ponude Hercegovine i to na dionici od Zavale do Trebinja. Organizatori Ćiro biciklijade koja se održala u nedelju bili su Biciklistički klub „Vučji Zub“ iz Trebinja i udruga Herzegovina Bike, a događaj je okupio stotinjak biciklista iz zemalja regije, sa ciljem da provedu vikend na otvorenom i promoviraju cikloturističku ponudu Bosne i Hercegovine, točnije Ćiro biciklističku stazu.

Start biciklijade bio je ispred gostionice Zavala u Zavali gdje su svi sudionici imali besplatnu okrijetu prije samog starta bicikliranja, a sudionicima je bio i osigurana besplatna posjeta Spilji Vjetrenica.

Na dionici dugoj 45km sudionici su biciklirali uz prelijepo Popovo polje, obilazili stare Ćiro stanice, naručito onu u mjestu Hum koja je ujedno i najveća, a na kojoj je bilo skretište za Trebinje i dalje Crnu Goru ili pak prema Dubrovniku u Republiku Hrvatsku.

Naša biciklijada se odvojila prema Trebinju, prelijepom malom gradiću na jugu Hercegovine koji nas uvijek oduševi svojom ljepotom, a domaćini su nakon slikanja ispred Ćiro vlaka za sve sudionike događaja osigurali i degustaciju domaćih proizvoda u Hercegovačkoj kući, obilazak Starog grada Trebinja uz kavicu među zidinama starog grada na hercegovačkom suncu.

Kao što smo najavili u naslovu, nakon Trebinja već ovog vikenda očekuje nas Ćiro biciklijada na donici od Mostara do Čapljine, odnosno promocija prvog dijela Ćiro pruge koja nas vodi pored Starog mosta, u posjetu Blagaju, te dalje pored manastira Žitomislići do Čapljine i starog grada Počitelja.

Za sve sudionike osigrana je pratnja kombijem u kojem će se nalaziti okrijepa, brzi servis i prva pomoć, a nakon posjete Počitelju, osiguran je ručak za sve sudionike u restoranu Storia, koji je ujedno i VIP član udruge HerzegovinaBike. Stoga, ovim putem organizatori mole sve zainteresirane za sudjelovanje da se prijave putem linka: kako bi smo imali točan broj sudionika i osigurali obroke za sve one koji planiraju doći.

Start biciklijade je u Nedelju; 14.04.2024 godine ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača (Rondo), a osigurana je i policijska pratnja na dionici od Mostara do Blagaja i dalje preko Kosora do Bune kada ćemo prijeći Bunske kanale i biciklirati desnom stranom Neretve kroz Baćeviće dionicom koja nije prometna.

Zainteresirani ste za sudjelovanje? Još uvijek se možete prijaviti – OVDJE.

Trebate još informacija? Posjetite HerzegovinaBike web stranicu (link) ili jednostavno otiđite na Facebook događaj Ćiro biciklijada (link) za više informacija.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svojim prijatlejima i sponzorima koju su podržali biciklijadu Ćirinom prugom: Generalni pokrovitelj – HT Eronet; Prijatelji Grad Mostar i Turistička zajednica HNŽ/K; te tvrtke: Continental Tires, Škoda Apolo, Agencija REDAH i trgovina Capriolo SC Mostar.

U svakom slučaju, Nedelja 14.04.2024. sa startom u 10.00h ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača (Rondo) počinje naše druženje na Ćiro biciklističkoj stazi. Svi ste dobrodošli!

POKROVITELJ UDRUGE: CONTINENTAL TIRES

POKROVITELJ UDRUGE: SKODA APOLO MOSTAR

POKROVITELJ UDRUGE: TURISTIČKA ZAJEDNICA HNŽ/K

POKROVITELJ UDRUGE: CAPRIOLO MOSTAR

📞 Kontaktirajte nas

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+387 63 400 260

info@herzegovinabike.ba

Proceed Booking