+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Ponuda za pokrovitelje

Turistička putovanja postaju sve učestalija, zahvaljujući izgradnji prometne infrastrukture, dostupnosti prijevoznih sredstava te smanjenju radnog vremena, odnosno, povećanju slobodnog vremena. Kao posljedica takvih promjena, dolazi do masovnog turizma koji je potaknuo razvoj u mnogim dotad nerazvijenim krajevima, dok se suvremena turistička ponuda se sve više orijentira prema aktivnom načinu odmaranja, što podrazumijeva uključenje turista u određene sportske i rekreacijske aktivnosti.

Postanite dio cikloturizma koji je posljednjih godina rastući trend u Europi. Cikloturizam predstavlja oblik turizma koji se odvija u visokovrijednom, ekološki očuvanom i privlačnom prirodnom krajoliku. To je turistička aktivnost koja je u prostornom smislu minimalno invazivna, jer najčešće ne rezultira velikim i nepopravljivim intervencijama u prostor. Razvojem cikloturističkih ruta se mogu na ekološki i cjenovno prihvatljiv način povezati europske regije i tako povećati teritorijalna povezanost među zemljama. Korištenje bicikla može unaprijediti opće zdravstveno stanje ljudi te se razvojem cikloturizma može podići kvaliteta boravka turista u destinaciji i razina životnog standarda lokalnog stanovništva.

PONUDA ZA PARTNERSTVO UDRUGE HERZEGOVINABIKE:

Partnerstvo u razvoju cikloturizma može pružiti značajne prednosti samim partnerima udruge. Evo nekoliko pogodnosti koje naši partneri mogu očekivati uključivanjem u cikloturističke događaje:

  1. Brand Exposure: Partnerstvo u organizaciji cikloturističkih događaja pruža partnerima priliku za izloženost brenda pred ciljanom publikom, uključujući bicikliste, zaljubljenike u sportove na otvorenom i ljubitelje prirode.
  2. Marketinške Prilike: Partnerstvo omogućuje korištenje marketinških alata kao što su reklame, logotipi na opremi, društveni mediji i ostale promocijske aktivnosti kako bi se Vaš brend istaknuo i što bolje pozicionirao.
  3. Društvena Odgovornost: Partnerstvo u organizaciji biciklističkih i cikloturističkih događaja može doprinijeti pozitivnom imidžu Vašeg brenda jer pokazuje društvenu odgovornost, podržavajući zdrav način života i ekološki prihvatljive aktivnosti.
  4. Direktna Interakcija s Publikom: Na događanjima partneri imaju priliku izravno komunicati s publikom, prikazati svoje proizvode ili usluge te stvoriti dublju povezanost s potrošačima.
  5. Potpora Lokalnoj Zajednici: Partnerstvo u biciklističkim događajima i cikloturizmu može pomoći u jačanju odnosa s lokalnom zajednicom, posebno ako događaj podržava lokalne inicijative i uzima u obzir ekonomske i ekološke aspekte.
  6. Individualna Putovanja: Udruženje u suradnji sa partnerskom agencijom ERO Travel može za Vas i Vaše djelatnike organizirati posebna individualna putovanja ili team building programe, prilagođene njihovim interesima i preferencijama.
  7. Zdravstveni i Wellness Segment: Ako je brend povezan s wellnessom ili zdravim načinom života, partnerstvo u realizaciji biciklisitčkih i cikloturističkih događaja pruža prirodno okruženje za promociju tih vrijednosti.
  8. Potencijal za Partnerstva: Ovo partnerstvo može dovesti do dugoročnih partnerstava s organizatorima događaja, drugim sponzorima ili relevantnim dionicima u industriji.
  9. Ciljana Demografija: Biciklizam kao sport, rekreacija i cikloturizam privlači raznoliku demografiju, uključujući mlade, obitelji, profesionalce i ljude svih dobnih skupina, pružajući našim partnerima priliku da se povežu s različitim segmentima tržišta.

Partnerstvo u organizaciji biciklističkih i cikloturističkih događaja može biti izuzetno učinkovit način promocije brenda, posebno ako se usklađuje s vrijednostima i ciljevima sponzora.

Dragi naši potencijalni partneri,

Ukoliko smo Vas zaintrigrirali u našem prvom koraku ka našoj zajedničkoj suradnji, budite slobodni da nas kontaktirate, kako bi smo zakazali sastanak te porazgovarali o mogućnostima i uvijetima dugoročne suradnje, a koja će biti od zajedničkog interesa i dobrobiti za sve uključene strane.

Srdačan pozdrav,
Toni Zorić; predsjednik Udruge HerzegovinaBike

KONTAKT PODACI:

NAŠI ZADOVOLJNI PARTNERI

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

NAŠE REFERENCE: projekti zbog kojih smo ponosni

Proceed Booking