+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Ponuda za VIP članove Udruge

Turistička putovanja postaju sve učestalija, zahvaljujući izgradnji prometne infrastrukture, dostupnosti prijevoznih sredstava te smanjenju radnog vremena, odnosno, povećanju slobodnog vremena. Kao posljedica takvih promjena, dolazi do masovnog turizma koji je potaknuo razvoj u mnogim dotad nerazvijenim krajevima, dok se suvremena turistička ponuda se sve više orijentira prema aktivnom načinu odmaranja, što podrazumijeva uključenje turista u određene sportske i rekreacijske aktivnosti.

Postanite dio cikloturizma koji je posljednjih godina rastući trend u Europi. Cikloturizam predstavlja oblik turizma koji se odvija u visokovrijednom, ekološki očuvanom i privlačnom prirodnom krajoliku. To je turistička aktivnost koja je u prostornom smislu minimalno invazivna, jer najčešće ne rezultira velikim i nepopravljivim intervencijama u prostor. Razvojem cikloturističkih ruta se mogu na ekološki i cjenovno prihvatljiv način povezati europske regije i tako povećati teritorijalna povezanost među zemljama. Korištenje bicikla može unaprijediti opće zdravstveno stanje ljudi te se razvojem cikloturizma može podići kvaliteta boravka turista u destinaciji i razina životnog standarda lokalnog stanovništva.

PONUDA ZA VIP ČLANOVE UDRUGE HERZEGOVINABIKE:

Postajanjem VIP člana Udruge, kroz biciklizam i cikloturizam može pružiti značajne prednosti i pogodnosti Vašem poslovanju. Ovo VIP članstvo otvara vrata suradnje i kohezije između vas i Udruge HerzegovinaBike. Kroz ovo posebno članstvo, imat ćete priliku:

 1. Partnerske Akcije: Sudjelovati u partnerskim akcijama i projektima udruge, što može uključivati organizaciju posebnih događanja, promociju određenih ruta ili destinacija te suradnju na razvoju cikloturizma.
 2. Personalizirane Promocije: Uživati u personaliziranim promocijama i marketinškim aktivnostima koje su prilagođene vašem brendu ili usluzi, kako biste maksimalno iskoristili prednosti suradnje.
 3. Istraživanje Novih Ruta: Sudjelovati u procesu istraživanja i planiranja novih cikloturističkih ruta, omogućujući vam ekskluzivan pristup najnovijim otkrićima i destinacijama.
 4. Ekskluzivna Događanja: Prisustvovati ekskluzivnim događanjima i radionicama koje su posebno dizajnirane za VIP članove, pružajući vam priliku za povezivanje s drugim partnerima i stručnjacima u industriji.
 5. Promocija na Mreži: Imati prioritetnu promociju na internetskim platformama i društvenim mrežama udruge, pružajući vam veću vidljivost među cikloturističkom zajednicom.
 6. Podrška Razvoju Cikloturizma: Sudjelovati u aktivnostima koje podržavaju razvoj cikloturizma u regiji, pridonoseći održivosti i promociji biciklizma kao turističke aktivnosti.
 7. Brendirana Suradnja: Razviti brendiranu suradnju koja će koristiti objema stranama, stvarajući sinergiju između vašeg brenda/usluge i cikloturističke zajednice.
 8. Prilagođena Komunikacija: Uživati u prilagođenoj komunikaciji i podršci udruge, koja će biti usmjerena prema vašim specifičnim potrebama i ciljevima.

RAZREDI VIP ČLANSTVA:

1. Standardno VIP članstvo – 100,00 KM (Godišnje)

 • Objava na društvenim mrežama o dogovorenoj suradnji;
 • Promotivne objave Vaše tvrtke na društvenim mrežama;
 • Bilten s informacijama iz cikloturizma i biciklizma u Hercegovini;
 • Poziv na godišnji ekskluzivni događaj zahvale za VIP članove;
 • Priznanje kao VIP član na našoj službenoj web stranici.

2. Premium VIP članstvo – 200,00 KM (Godišnje)

 • Objava na društvenim mrežama o dogovorenoj suradnji;
 • Veći broj promotivnih objava na društvenim mrežama sa dijeljenjem sadržaja, događaja i    drugih aktivnosti vezanih za rad Vaše tvrtke;
 • Pozicioniranje Vaše tvrtke na opisima ruta koje prolaze kroz vaše mjesto prebilališta u rubrici „Gdje jesti“ i „Gdje spavati“ (samo sa ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete);
 • Bilten s informacijama iz cikloturizma i biciklizma u Hercegovini;
 • Priznanje kao VIP član na našoj službenoj web stranici;
 • Personalizirana pomoć pri planiranju ruta i preporukama za bicikliranje;
 • Poziv na godišnji ekskluzivni događaj zahvale za VIP članove;
 • Rani pristup novim inicijativama i projektima Herzegovina Bike.

KAKO POSTATI VIP ČLANOM?

 1. Odaberite željeni VIP razred članstva (Standardno ili Premium).
 2. Izvršite uplatu od 100,00 KM ili 200,00 KM na bankovni račun udruge HerzegovinaBike.
 3. Potvrdite svoje članstvo odgovorom na ovaj email s potvrdom uplate.

PODACI ZA BANKOVNU UPLATU:

Udruga za promociju biciklizma “Hercegovina Bicikl”
dr. Milana Šufflaya 58, 88000 Mostar
Banka: Unicredit bank d d. Mostar
Broj računa:  3381302232463058   
Svrha uplate: VIP Članarina kod HerzegovinaBike   

Ova suradnja kroz VIP članstvo pruža dodatne prilike za rast, promociju i unapređenje cikloturizma, kao i Vaše tvrtke u jednoj koneziji stvarajući win-win okruženje za sve uključene strane.

Dragi naši potencijalni VIP Članovi Udruge,

Ukoliko smo Vas zaintrigrirali u našem prvom koraku ka našoj zajedničkoj suradnji, budite slobodni da nas kontaktirate, kako bi smo zakazali sastanak te porazgovarali o mogućnostima i uvijetima dugoročne suradnje, a koja će biti od zajedničkog interesa i dobrobiti za sve uključene strane.

Srdačan pozdrav,
Toni Zorić; predsjednik Udruge HerzegovinaBike

KONTAKT PODACI:

NAŠI ZADOVOLJNI VIP KLIJENTI

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

NAŠE REFERENCE: projekti zbog kojih smo ponosni

Proceed Booking