+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Boutique Hotel Storia

Inspiriran tradicijom, Boutique Hotel Storia nalazi se u srcu Hercegovine, između Parka prirode Hutovo blato i magistralnog puta prema Jadranskom moru, s Neretvom i gradom Čapljinom u pozadini. Boutique Hotel Storia je spoj Mediteranske elegancije i lokalnog stila života.

Moderan dizajn, gastronomija, kultura i tradicija čine naš hotel najboljim polazištem za istraživanje Hercegovine. Naše 23 sobe tematski su presjek svega što Hercegovinu čini zanimljivom destinacijom. Mali i Veliki (Á la carte) restoran nude različite gastronomske specijalitete i mogućnosti, dok Veliki restoran sa Pool barom i bazenom u ljetnom periodu postaju prava mala hercegovačka rivijera. U sklopu hotela posluje Storia Tours agencija koja gostima omogućuje raznolike izlete i aktivnosti u cijeloj Hercegovini.

Objekat posjeduje licencu BIKE FRIENDLY STANDARD (link)

Boutique Hotel Storia

SMJEŠTAJ

Sve sobe su komforne, opremljene modernim namještajem toplih boja i anatomskim madracima. Sobe su izuzetno uredne, prozračne i okupane toplim sunčevim zrakama. 

Sve smještajne jedinice u svom sastavu imaju uređene kupaonice, pastelnih boja. Posebno napominjemo da kupaonice posjeduju sušilo za kosu što Vam štedi mjesto u Vašem koferu.

Boutique Hotel Storia

GASTRO

Dug je put bio od ideje do realizacije sna o obiteljskom restoranu u kojem će se ljudi osjećati ugodno, gdje će moći uživati u spoju tradicionalne hercegovačke kuhinje s modernim jelima.

Iza našeg tima je višegodišnje radno iskustvo u ugostiteljstvu zbog čega s pravom možemo reći da poznajemo sve profile gostiju. Stoga smo veliku pažnju posvetili raznovrsnosti namirnica i tehnikama pripreme jela od strane renomiranih kuhara.

Boutique Hotel Storia potražite na društvenim mrežama

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

ZIP Line Fortica
20. Novembra 2023.0
Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača
20. Novembra 2023.0
Franjevačka galerija Široki Brijeg
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking