+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER
+387 63 400 260 info@herzegovinabike.ba POSTANI ČLAN/PARTNER

Neum je grad, turističko naselje i jedino općinsko središte na jadranskoj obali smješteno na razvedenom priobalju uz glavnu prometnicu između Dubrovnika (70 km) i Makarske (80 km).

Mediteranska klima s obiljem sunčanih dana tijekom godine čini ga atraktivnim turističkim odredištem tijekom cijele godine. Svježi morski zrak, šetnje obalom, noćna zabava i vodeni sportovi učinit će posjet Neumu nezaboravnim iskustvom. Autohtona hercegovačka kuhinja i različiti specijaliteti od plodova mora, ribe, rakova i školjki samo su mali dio bogate gastronomske ponude hotela, ali i ostalih obiteljskih hotela i motela. Zaleđe Neuma, s obiljem nasada maslina i vinograda, idealno je mjesto za ljubitelje agroturizma.

U ljetnom periodu organizira se niz kulturnih, zabavnih, i športskih manifestacija pod nazivom “Neumsko ljeto”. Tu je moderan sportski centar, pogodan za pripreme nogometnih ekipa u zimskom periodu. U ovom gradu vrlo je aktivan i Muzej/Galerija s brojnim slikama.

Želite li doživjeti Neum iz prve ruke, uživati u zapanjujućoj arhitekturi, slikovitim pogledima na izvorište Jadranskog mora i naučiti sve o njegovoj bogatoj povijesti?  Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.

ERO Travel tim profesionalaca kreirati će putovanje po Vašim preferencama.

🚴‍♂️ Hercegovačko-neretvanska županija/kanton

Izdvojene staze

Leave a Reply

IZDVOJENE DESTINCIJE

Vodopad Koćuša
20. Novembra 2023.0
Rama (Ramsko jezero)
20. Novembra 2023.0
Manastir Tvrdoš
20. Novembra 2023.0

Pisali su o nama 📝

Britanski medij “The Guardian” je u 2017 godini objavio članak o Ćiro stazi od Mostara do Dubrovnika 👉 LINK.

Novinar magazina “New York Times” u 2017 godini biciklirao je Ćiro stazom od Mostara do Dubrovnika i objavio članak nakon svog cikloputovanja 👉 LINK.

Lonely Planet je Hercegovinu i Ciro stazu svrstamo među 4 TOP svjetske destinacije 👉 LINK.

National Geographic je objavio članak o 6 nezaboravnih tura u Hercegovini 👉 LINK.

Ostali tekstovi:

Proceed Booking